Perquè tenim dret a decidir per nosaltres mateixos.

Muntem la plataforma Palau Decideix 2010 sobre la independència de Catalunya.

diumenge, 9 de maig del 2010

Resum de l'acta de la reunió del dijous 6 de maig

1) Estat de les comissions:

Comunicació:

- Queda presentada la proposta de díptic informatiu en diferents idiomes. Finalment s’acorda escriure el text en català, castellà, ucraïnès i àrab, i s’afegirà un 6è punt per motivar la participació a la consulta de la gent de Palau. L’objectiu és disposar del díptic en versió definitiva durant la setmana que ve. El preu estimat de 3000 exemplars és de 360€.

- Es presenta la carta de presentació per a poder dirigir-nos als diferents comerços i entitats del poble. Només cal afegir el número de compte de la plataforma i alguna petita correcció.

- Ara que l’acte inicial de presentació ja està clar, s’ha de preparar un full/cartell per a fer-ne la necessària publicitat.

Activitats:

Els actes llistats a continuació són els que es té intenció d’organitzar directament per la plataforma. A la pròxima reunió del dia 13 de maig s’han d’haver tancat per a poder confirmar-los definitivament. Els que estiguin realment lluny de poder ser tancats, no es duran a terme.

- Acte inicial de presentació: dilluns 17 de maig a les 20h al teatre de la vila. Ponents: Ramon Folch i Camarassa (escriptor), Francesc Ribera “Titot” (cantant de Brams) i Miquel Sellarés (periodista i president de l’Opinió Catalana) a més d’un membre de la plataforma. La idea és que cada ponent faci una intervenció d’uns 10-15 minuts, i en funció de com vagi l’acte, obrir la possibilitat a obrir un torn de paraula entre el públic. Als ponents se’ls hauria de traslladar l’idea de que la seva intervenció giri al voltant de: Consulta sobre la independència: Per què? Per què hem arribat fins a aquesta situació? Per què hem de participar?

- Taula rodona: Debat sobre el futur de la nació catalana entre diverses personalitats. La idea és dur a terme l’acte a l’Auditori de can Cortès el dia 26 de maig (dimecres) a les 20h.

- Xerrada a càrrec del Cercle Català de Negocis: L’objectiu es realitzar l’acte el proper dimecres 2 de juny a l’institut Ramon Casas i Carbó. Falta acabar de lligar aquest acte amb els membres que participaran del CCN. Es necessitarà un projector, una pantalla i l’equip d’audio corresponent.

- Concert de piano a quatre mans: Aquest acte es durà a terme el proper 5 de juny a l’escola de música del castell, en un horari per a determinar. Ja existeix un petit full informatiu. S’ha de tancar al 100% el permís per a disposar de les instal·lacions amb el regidor de cultura.

- Quinto i rifa de regals: Aquest acte es durà a terme el mateix dia 2 de juny, després del concert de piano. La idea és realitzar-lo a la sala polivalent, amb els productes que es puguin recollir de les donacions dels diferents comerços del poble, així com donacions individuals de particulars.

- Concert jove: Dissabte 12 de juny a partir de les 22h a la sala polivalent. De moment hi ha 2 grups confirmats i s’espera poder disposar d’un parell de grups més.

- Revetlla de cloenda de la campanya: dissabte 19 de juny a partir de les 21h. Lloc: jardins de Can Cortès. S’han de lligar els possibles ponents a intervenir a l’acte.

Actes no organitzats directament per la plataforma però als que podem participar amb el “kit paradeta”, per tal de donar la màxima difusió possible a la consulta del 20 de juny així com a les diferents activitats que es realitzaran fins llavors.

- Mercat setmanal dels dissabtes: a partir del dissabte dia 8 i fins el dissabte dia 19 de maig. De 10h a 14h.

- Sopar de caritas: Divendres 14 de maig al pavelló al vespre/nit.

- Sant Isidre: Diumenge 16 de maig pel matí a l’esplanada del pavelló.

- Mercat medieval: dia i horari a concretar.

Voluntariat:

- S’ha actualitzat el llistat de voluntaris. S’ha de penjar al Google Documents i s’ha d’assignar una comissió als diferents voluntaris.

- Després de posar-se en contacte amb la Coordinadora Nacional, encara no estan clars els actes de formació que s’han de dur a terme abans del dia de la consulta. S’ha de continuar insistint.

Campanya:

- Es demanaran cartells de publicitat per fomentar la participació a la coordinadora nacional, ja que s’utilitza una imatge estàndard amb la data del 20J i el preu sembla prou correcte (25€ 100 cartells). Es farà una primera comanda de 100 cartells.

- S’estan modificant els protocols pertinents per a poder començar a realitzar tan aviat com sigui possible les diferents activitats de campanya per a fomentar la participació. De moment existeixen esborranys del reglament electoral i del manual per als membres de les meses electorals Un dels aspectes mes urgents és el del vot anticipat, i en concret el de la constitució de la junta electoral.

- L’objectiu és tenir la capacitat d’engegar el procés de vot anticipat el proper 1 de juny.

Economia:

- Existeix ja un full excel al google documents amb l’estat de comptes de la plataforma. Falta actualitzar-lo després del recompte de clauers i imans realitzat per la comissió de logística.

- Ja disposem d’un compte corrent per a la plataforma. S’ha de donar a conèixer el número a les diferents comissions.

- Per tal de poder aprofitar els fulls informatius dels que disposem i que no inclouen la data de la consulta, s’ha de comprar un segell amb la data del 20 de Juny per a poder estampar la data en cada un dels fulls.

Coordinació:

- S’han de continuar els contactes amb els partits polítics del poble per a poder rebre suport econòmic d’aquests. De moment s’ha rebut una aportació de la CUP de 100€. A la propera reunió, la resta de partits disposats a col·laborar econòmicament haurien de concretar l’import de l’aportació.

- Un cop la comissió de comunicació tingui preparat el full corresponent, es podrà anar a veure els comerços i la resta d’entitats per a demanar-los col·laboració.

2) Altres: Cap punt nou va ser tractat a la reunió.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí. Aquells comentaris que es considerin ofensius o maliciosos seran retirats o bé no es publicaran.
Moltes gràcies.