Perquè tenim dret a decidir per nosaltres mateixos.

Muntem la plataforma Palau Decideix 2010 sobre la independència de Catalunya.

dimecres, 14 d’abril del 2010

Acta de la reunió del dia 8 d'Abril

Ordre del dia:

1) Formalització entitat: punt en el que es troben les gestions burocràtiques.

2) Comissions en marxa (comunicació, voluntariat, economia): tasques realitzades i previstes per les comissions de comunicació i voluntariat. Designació d'un responsable/coordinador de la comissió econòmica. Aportacions individuals.

3) Noves comissions a crear: campanya/activitats, logística, representació, informàtica, seguretat.

4) Preparació moció a presentar al Ple de finals de mes.

5) Acte de presentació.

6) Calendari

7) Altres


Aquest cop la trobada es fa al local de la Cooperativa Agrària que ens han cedit per tal de fer les reunions.

1) En Joan Payola informa que els tràmits burocràtics estan en marxa per a la oficialització de l'entitat al registre de la Generalitat de Catalunya. La documentació sembla estar correcte, i no hauria d'existir cap problema al respecte.

2) La comissió de comunicació explica què han respost els partits després de les reunions mantingudes. El PP diu que no posarà traves al procés de consultes, tot i que votarà en contra de la moció. El mateix diu el PSC, quant a la votació de la moció sembla ser que s'abstindran. ICV preveu el vot favorable igual que CiU i ERC. Els partits demanen conèixer de primera ma la moció abans de passar per la comissió. Es reparteixen fulls per donar als afiliats dels partits per tal que s'inscriguin de voluntaris.
Es parla també de la nota publicada al Palau Informatiu en que es fa conèixer la creació de la plataforma. S'espera també una noticia a l'Alzina .
La comissió de voluntariat serà coordinada per l'Elisabeth Llamas conjuntament amb l'Albert Nualart, ja que l'Elisabet no estarà disponible durant el mes de juny.
Es designa en Pep Vivancos com a responsable de la comissió d'economia. Rebrà el suport necessàri d'en Joan Carol. A la propera reunió del dia 15, es realitzarà una aportació individual de cada membre de la plataforma d'un mínim de 10€ per a poder tenir un mínim de diners per engegar les diferents tasques a realitzar.

3) A més de les 3 comissions que s'han començat a moure (veure el punt 2), es decideix establir les següents comissions amb els respectius responsables:

Logística: David Serra
Activitats: Nadia Tarifa, Ariadna Cervià i Joan Ventura (nota: no tinc clar qui és el responsable, a decidir dijous)
Informàtica: Xavier Sistach
Campanya: Roger Puig i Ramon Fàbregas
Portaveu i representació amb partits i entitats: Jordi Méndez

De cara a la propera reunió, seria convenient tenir un petit llistat de tasques a realitzar per cada comissió per a poder començar a treballar el calendari.

Per la festa de Sant Jordi es preveu tenir una taula com fan les entitats i els comerciants, amb llibres sobre la causa independentista en dipòsit , material de propaganda i roses per vendre. De la comissió del voluntariat es proposa parlar amb les botigues de flors per vendre les seves roses amb un petit marge per la causa. Es proposa també fer un mapa de Catalunya que s'ha d'omplir amb 1405 monedes d'un €. Del Voluntariat sorgeix la idea de fer una panera i un concert per a gent jove.

4) En Jordi Méndez informa que ha rebut la moció utilitzada pels companys de Santa Perpètua de Mogoda i que la facilitarà a tothom. De cara a la propera reunió s'ha d'acordar el text definitiu per a poder entregar amb temps suficients als diferents grups municipals amb la finalitat que es presenti a votació al ple del mes d'abril.

5) L'acte de presentació del dia 22 d'abril queda ajornat. En funció de la disponibilitat de dates de l'auditori de Can Cortés o del teatre, es decidirà la data a la pròxima reunió.

6) El primer esborrany de calendari es prepararà a la propera reunió en funció de les diferents tasques proposades per les comissions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí. Aquells comentaris que es considerin ofensius o maliciosos seran retirats o bé no es publicaran.
Moltes gràcies.