Perquè tenim dret a decidir per nosaltres mateixos.

Muntem la plataforma Palau Decideix 2010 sobre la independència de Catalunya.

dimecres, 24 de març de 2010

Acta de la reunió del Dimarts 23 de Març

Acta de la reunió del dimarts 23 de març, celebrada a les vuit del vespre al Taller 1 de Can Cortès, amb l’assistència d’11 persones.


Data de les reunions

Es proposa establir un dia fixa per fer les reunions assembleàries de l’entitat. Es decideix que sigui cada dijous a les 8 del vespre.

Pel que fa al lloc, tenim possibilitats de fer-ho a Can Cortès o al local del Patronat de Sant Isidre, ja que aquesta entitat ens l’ha ofert.

Per a la propera reunió es decideix fer-la al local del Patronat, i així el podem conèixer.

Formalització de l’entitat

Es decideix tirar endavant la formalització de l’entitat amb el nom Palau-solità i Plegamans decideix

Elecció de coordinador

Per unanimitat dels presents es proposa que sigui coordinador en Jordi Méndez. La ratificació es deixa pendent per a la propera reunió, per si hi ha alguna altra persona que vol optar al càrrec.

Logotip

S’estudia la nova proposta feta per en Roger basada en les sigles del nom del poble (PSIP) i se li demana que faci uns retocs de manera que hi pugui figurar el nom sencer de la vila. També se li demanen proves de colors, tamanys, etc.

Creació de comissions

Es proposa crear tres comissions per poder començar a treballar, la de comunicació, la de finances i la de coordinació de voluntariat. Es considera oportú que hi hagi una persona responsable de cada una d’elles i que cada comissió s’organitzi autònomament.

S’enviarà un correu electrònic específic per a que cada persona s’apunti a la comissió que més l’interessi.

Com a responsable de comunicació hi haurà en Joan Enric Mogas i com a responsable de coordinació de voluntariat l’Elisabet Llames. Queda pendent la persona responsable de la comissió de finances.

Primers actes públics.

Es considera la possibilitat que l’acte públic de presentació es faci el dia 22 d’abril. Queda pendent de trobar un lloc adient i que pugui venir alguna persona rellevant.

També es considera oportú posar una paradeta en el marc de la festa de Sant Jordi (23 d’abril). Queda pendent la decisió en funció que puguem tenir material publicitari.

Reunió amb l’Ajuntament, partits i entitats

Es considera que és urgent mantenir reunions amb el Govern Municipal, partits i entitats, per demanar-los el suport al projecte. Entre les diverses persones presents ens repartim les tasques de fer els contactes.

Es considera oportú crear una petita comissió de 4 o 5 persones per parlar amb els partits i el Govern Municipal. De moment en formen part en Jordi Méndez i en Joan Enric Mogas, restant la mateixa oberta a les persones que hi puguin estar interessades.

Altres

Es convoca la propera reunió assembleària per al Dijous 8 d’abril a les 8 del vespre al local del patronat Sant Isidre (entrada per davant del bar La Clau)

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí. Aquells comentaris que es considerin ofensius o maliciosos seran retirats o bé no es publicaran.
Moltes gràcies.