Perquè tenim dret a decidir per nosaltres mateixos.

Muntem la plataforma Palau Decideix 2010 sobre la independència de Catalunya.

divendres, 19 de març de 2010

Acta de la darrera reunió

Acta reunió Palau Decideix dia 16 de març 2010.

Ens Varem reunir una vintena de persones al Taller 1 de la Masia de Can Cortès. Entre els present hi havia els coordinadors de Caldes de Montbui, Josep Busquets i Sentmenat, Isidre Pons. Ens varen explicar segons la seva experiència que ens caldran uns 100 voluntaris pel cap baix, que cal implicar totes les entitats del poble fins i tot la casa de Andalusia i els nous immigrants.
Cal buscar diners, aquesta és una de les primeres tasques a fer. Trucar a la porta d'empreses i comerciants per tal que facin donacions tant en diners com en especies ( per rifar una panera). Caldran pel cap baix uns 10,000 €. Es poden fer diners també amb un concert amb grups del poble, clauers, etz..
La campanya ha de ser amb telefonades, bustiades i el porta a porta i aprofitar les publicacions del poble.
Consideren molt important el vot anticipat i per tal tenir una mesa constituïda amb temps. També és interessant tenir un local cèntric on rebre la gent i tenir propaganda. També cal fer un acte central amb la participació d'algun nom conegut de la literatura o algun professor o del Centre Català de Negocis.

L'assemblea va continuar amb la proposta de fer acte de presencia el dia de Sant Jordi, potser amb una taula de venda de roses i material del referèndum. Es rep el logo de la plataforma fet per en Roger i es demana que s'afegeixi el nom de Plegamans.
Es llegeix un escrit per ser publicat a les revistes locals com a presentació de la plataforma i es clou la reunió tot cercant dia i sala per d'aquí una sermana . Les reunions hauran de ser més sovintejades ja que es planteja fer el referèndum el 20 de Juny, abans de l'estiu i de la campanya de les eleccions al Parlament.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada

Deixa el teu comentari aquí. Aquells comentaris que es considerin ofensius o maliciosos seran retirats o bé no es publicaran.
Moltes gràcies.